Huiskamerconcerten - Galerie / Landart Buitenexpo - Vergaderlocatie - Vakantie appartement

Nummer 2, 8553 MP Indijk (Frl) - Yolanda van Dongen: 06 270 710 53 / yoyo.van.dongen@gmail.com

 

Een inspirerende plek in Zuidwest

In Indijk, pal aan het Heegermeer, vindt u Landhuis Heechsicht waar het uitmuntend toeven is. Zowel voor ons als bewoners, voor bezoekers van onze huiskamerconcerten (NIEUW), galerie en de 'landart' buiten-exposities, alswel voor huurders van het sfeervolle vakantie-appartement. Maar ook bedrijven gebruiken Heechsicht graag als vergaderlocatie met aansluitend een stukje teambuilding op het skûtsje 'Verwisseling'.
regel

Huiskamerconcerten, kunst ontdekken en ontmoeten!

HEECHSICHT MATINEE. Een nieuw podium voor live muziek (huiskamerconcerten), kunst en cultuur in Zuidwest Friesland. Alle matinees zijn doorgaans op een zondagmiddag en bieden bezoekers naast ontspanning ook een huiselijke, intieme ontmoetingsplek. Het aantal plaatsen (max. 60) is daardoor beperkt. Wees daarom snel met reserveren want vol is vol. Het aanbod muziek en kunst is afwisselend, verrassend en prikkelend.

Programmering 2019 en kaarten reserveren:
heechsicht-matinee.nl

Zondag 13 januari 2019: Still Life

Het Still Life Trio werd in 2001 opgericht door saxofonist Laurens Blinxma. Met Winfred Buma gitaar en Bert van Erk contrabas speelde het op vele jazzpodia en festivals in Nederland. Zangeres Linda Molenkamp is vaak gast bij het trio. Zij staat bekend om haar swingende timing en jazzy stemgeluid. Ze is een veelgevraagd zangeres bij diverse jazz-combo’s en bigbands en stond op grote podia door het hele land. Linda en Trio zingen en spelen highlights uit het Great American Songbook aangevuld met Braziliaansa bossa’s en evergreens.

Zo.13 jan. 2019: Trio Still Life & Linda Molenkamp
Entree: € 17,50 pp

Ontvangst: 13.30 uur. Aanvang: 14.00 uur.
Reserveer uw kaarten via: kaarten@heechsicht-matinee.nl
of bel Yolanda van Dongen: 06 - 27 07 10 53

Na reservering liggen uw kaarten op de dag van het concert klaar
bij de entree. Betaling bij binnenkomst.

 

Heechsicht Matinee Kunst: 13 januari

Rond het optreden van Still Life op 13 januari, kunt u het werk van kunstenaars Humphrey Bennett (tekeningen), Sophia de Vries (objecten-gepatineerd staal) en Saskia Zuiderduin (sieraden) bewonderen in onze galerie. De kunstenaars zijn aanwezig om hun werk toe te lichten.

Humphrey Bennett Sophia de Vries Saskia Zuiderduin

 

Vergaderlocatie Heechsicht

Bent u als bedrijf op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld kleine management vergaderingen, bedrijfspresentaties of motivatie bijeenkomsten? Heechsicht is dankzij de prachtige ligging aan het Heegermeer zeer uitnodigend. Maar ook met het verzorgen van een buitenactiviteit staan we u graag terzijde.

Aan de eigen steiger van Heechsicht ligt afgemeerd de 'Verwisseling'. Een traditioneel skûtsje gebouwd in 1925 op de werf van Jan Oebeles in Drachten. Het schip is in 2013 ondergebracht in de Stichting 'Behoud(en) Zeilvaart'. Dankzij de belangeloze inzet van vrijwilligers, deelnames aan nautische evenementen, donaties en verhuur kan dit varend stuk erfgoed behouden blijven voor de toekomst.

Teambuilding op het skûtsje 'Verwisseling'

De 'Verwisseling' is ook te huur voor bedrijven. Onder leiding van een ervaren schipper en bemanning kunt u het zeilschip bijvoorbeeld inzetten voor een dagje teambuilding op het water. Of als bedrijfsuitje.

Zeilen met een skûtsje draagt bij tot samenwerken en schept een geweldige onderlinge band. ALL ABOARD!

Informeer naar prijzen en mogelijkheden: Yolanda van Dongen
yoyo.van.dongen@gmail.com / 06 - 270 710 53
regel

 

 

 

Vakantie-appartement Heechsicht

Ons compleet uitgeruste vakantie-appartement voor maximaal 6 personen heeft een woonkeuken, drie slaapkamers, een badkamer en een eigen terras aan het water. Ook uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen. De woonkeuken heeft een comfortabele zit/eetbank en beschikt over een inductie-kookplaat, combi-magnetron, koelkast en een flatscreen tv.
U kunt uw eigen boot afmeren in onze haven. Binnen enkele minuten bent u op het Heegermeer. Geen eigen boot? Wij hebben een Poly-Valk zeilboot te huur voor € 70,- per dag.

Het gezellige Woudsend met diverse winkeltjes en restaurants ligt op 15 minuten fietsafstand. Heeg is per boot goed bereikbaar. De bossen van Gaasterland op 10 minuten met de auto.

Het appartement is te huur van april tot oktober.

Info en reserveren: Yolanda van Dongen
yoyo.van.dongen@gmail.com / 06 - 270 710 53
regel

 

Huurprijzen:

• Nacht: € 95,-

• Weekend: € 180,-

• Midweek(4 nachten):
Laagseizoen: € 340,-
Hoogseizoen: € 360,-

• Week(6 nachten):
Laagseizoen: € 525,-
Hoogseizoen: € 535,-

De huurprijzen van het appartement zijn inclusief gas, water, elektra, BTW, schoonmaakkosten en ligplaats voor uw eigen boot. Linnengoed en ontbijt zijn optioneel.

Hoogseizoen =
schoolvakantie in de zomer.

Vermelde huurprijzen gelden
voor 2 personen
.

Bijkomende kosten:
- extra persoon per nacht € 10,-
- huur linnen p.p.p.w. € 10,- (optioneel)
- Poly-Valk zeilboot p.d. € 70,- (optioneel)

 

Landhuis Heechsicht
Nummer 2, 8553 MP Indijk (Frl)
Nabij Woudsend. Pal aan het Heegermeer

googlemaps

Yolanda van Dongen
yoyo.van.dongen@gmail.com
06 - 270 710 53

Landhuis Heechsicht 2019