Een inspirerende plek
in Zuidwest Friesland

Atelier Heechsicht, vakantie-appartement te huur en vergaderlocatie voor bedrijven

In Indijk, pal aan het Heegermeer, vindt u Landhuis Heechsicht waar het uitmuntend toeven is. Zowel voor bezoekers van het atelier van Yolanda van Dongen, als wel voor huurders van het sfeervol vakantie-appartement. Maar ook bedrijven gebruiken Heechsicht graag als vergaderlocatie met aansluitend een stukje teambuilding op het skûtsje 'Verwisseling'.

 Atelier Heechsicht

Een gedeelte van Landhuis Heechsicht is de werk- en expositieruimte van beeldend kunstenaar Yolanda van Dongen. Zie voorbeelden van werk op yolandavandongen.nl. Of bezoek het atelier op afspraak. Bel Yolanda 06 - 270 710 53 of mail: yoyo.van.dongen@gmail.com

Vakantie appartement te huur

Het compleet uitgeruste vakantie-appartement voor maximaal 4 personen heeft een woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en een eigen terras aan het water. Ook uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen. De woonkeuken heeft een comfortabele zit/eetbank en beschikt over een inductie-kookplaat, combi-magnetron en koelkast. Het gezellige Woudsend en Balk met diverse winkeltjes en restaurants liggen op 15 minuten fietsafstand. Heeg is per boot goed bereikbaar. De bossen van Gaasterland op 10 minuten met de auto.

Het appartement is te huur van april tot oktober.
Huurprijs: 
• Nacht: 100,- (minimaal 2 nachten)
• Week / 7 nachten: 10% korting
Info en reserveren:
Yolanda van Dongen
yoyo.van.dongen@gmail.com
06 - 270 710 53

De huurprijs van het appartement is inclusief gas, water, elektra en BTW. 
Linnengoed is optioneel.

Vermelde huurprijzen gelden voor  
2 personen.

Bijkomende kosten: 
- extra persoon per nacht € 10,- 
- huur linnen p.p.p.w. € 10,- (optioneel)
- schoonmaakkosten € 25,-

Vergaderlocatie Heechsicht

Bent u als bedrijf op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld kleine management vergaderingen, bedrijfspresentaties of motivatie bijeenkomsten? Heechsicht is dankzij de prachtige ligging aan het Heegermeer zeer uitnodigend. Maar ook met het verzorgen van een buitenactiviteit staan we u graag terzijde.

Teambuilding op skutsje 'Verwisseling'.
Aan de eigen steiger van Heechsicht ligt afgemeerd de 'Verwisseling'. Een traditioneel skutsje gebouwd in 1925 op de werf van Jan Oebeles in Drachten. Het schip is in 2013 ondergebracht in de Stichting 'Behoud(en) Zeilvaart'. Dankzij de belangeloze inzet van vrijwilligers, deelnames aan nautische evenementen, donaties en verhuur kan dit varend stuk erfgoed behouden blijven voor de toekomst.

De 'Verwisseling' is ook te huur voor bedrijven. Onder leiding van een ervaren schipper en bemanning kunt u het zeilschip bijvoorbeeld inzetten voor een dagje teambuilding op het water. Of als bedrijfsuitje.

Zeilen met een skûtsje draagt bij tot samenwerken en schept een geweldige onderlinge band. ALL ABOARD!

Info en reserveren: Yolanda van Dongen
yoyo.van.dongen@gmail.com / 06 - 270 710 53

Adres

Landhuis Heechsicht
Nummer 2
8553 MP Indijk (Frl) 
google maps

Contact

Yolanda van Dongen
yoyo.van.dongen@gmail.com
06 - 270 710 53

Made with ‌

Offline Website Software